MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek Recor te Hasselt
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.
21/02/2019

Bedrijfsbezoek Recor te Hasselt

Recor werd in 1949 opgericht door René Corthouts en richtte zich oorspronkelijk op de productie van kwaliteitsmatrassen. 

Ondertussen is de groep Recor stevig gegroeid en bieden ze - 70 jaar later - een breed gamma van salons, slaapkamers, eetkamers en zitmeubelen aan.  Deze meubelen kan u vinden in meubelwinkels in de Benelux en Europa maar ook ver daar buiten.

In 2017 lanceerde Recor een nieuw merk ‘Recor Home’.  Recor Home bestaat uit volledige shopconcepten tentoongesteld bij 25 exclusieve dealers in België.  Bij Recor Home draait alles om het totaalplaatje.  Zo ziet u er volledige woonkamers met alle meubelen en accessoires op elkaar afgestemd, en dat zowel in moderne als meer klassieke stijl, in de middellage tot hoge prijsklasse.

Naast Recor Home lanceerde Recor recentelijk nog Recor Originals.  Recor Originals zijn meubelen die afzonderlijk verkocht worden door dealers wereldwijd.

Alle design, uitwerking en marketing wordt geleid vanuit het Design Center te Hasselt.  Productontwikkeling, prototypes, modellenkamer zijn puur Belgisch en gedreven werknemers leveren dagdagelijks puur vakmanschap.

Met zijn bijna 70 jaar op de teller, is het tijd om het publiek te laten kennismaken met het reilen en zeilen van de Recor Group.  We verwelkomen jullie dan ook graag voor een kijkje achter de schermen.

Programma

  • 18.30 : verwelkoming met een drankje + welkomstwoord
  • 19.00 uur: bezoek aan de fabriek
  • 19.45 uur: bezoek aan het design center
  • 20.15 uur: bezoek aan de showrooms
  • 21.00 uur: afsluitende drink + mogelijkheid tot vragen stellen

Goed doel

Een gedeelte van uw inkomgeld wordt, door Recor, geschonken aan een goed doel.

 

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
Ing. Roel Segers
Engineering Department
BY-CAST N.V.
21/02/2019 Van: 18u30 tot 21u30
Recor Sint-Truidersteenweg 296 3500 Hasselt
€ 5,00 p.p. voor ie-net-leden / partner € 20,00 p.p. voor niet-leden