MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek ON Semiconductor in Oudenaarde
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Bedrijfsbezoek ON Semiconductor in Oudenaarde

U wordt warm verwelkomd. ON Semiconductor wordt u uitgebreid voorgesteld waarna u uw licht kunt opsteken over de toekomst middels een uiteenzetting omtrent hun geavanceerde productontwikkeling. Zo bent u goed voorbereid op de exclusieve rondleiding met een interactieve window tour langs hun productie / cleanroom.

 

En vervolgens krijgt u ook nog de aangename mogelijkheid tot interactief napraten achteraf, met een hapje en een drankje.

Concreet staat ON Semiconductor in voor het ontwerpen en produceren van microchips die in verschillende applicaties kunnen toegepast worden. Enerzijds hebben ze een brede portfolio van “standaardproducten” zoals chips voor vermogen- en signaalbeheer, logics en discretes. Anderzijds werken ze nauw samen met de klant om de chips op maat te ontwerpen, zodat die op een efficiënte manier zijn ontwerpen kan realiseren binnen verschillende sectoren. ON Semiconductor, met zijn hoofdzetel in Phoenix, Arizona en 23.000 medewerkers verspreid over USA, Europa en Azië, is wereldwijd actief in sectoren zoals automotive, computing, consumer, communicatie, industrie, medisch, militair & luchtvaart. In België zijn er twee vestigingen van ON Semiconductor: Oudenaarde en Mechelen. Oudenaarde is de grootste site met gemiddeld 650 medewerkers. Naast productie, bevinden zich hier ook de afdelingen gericht op onderzoek en ontwikkeling, design, test, kwaliteit, aankoop, boekhouding, IT, human resources,... Enkele voorbeelden van waar hun chips in geïntegreerd worden zijn parkeersensoren, navigatie en verlichting voor de automotive markt.

Programma

  • Ontvangst 
  • Voorstelling van ON Semiconductor
  • Uiteenzetting omtrent product ontwikkeling
  • Rondleiding, met window tour langs de cleanroom
  • Mogelijkheid tot napraten achteraf, met een hapje en een drankje

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
Ing. Ivan Born
Telecom Sales Manager Benelux
OPTICABLE NV
12/12/2018 Van: 19u00 tot 21u15
ON Semiconductor Westerring 15 9700 Oudenaarde
€ 10,00 p.p. voor ie-net-leden / partner € 25,00 p.p. voor niet-leden