MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek Marlux "Your home outside" Tessenderlo
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Bedrijfsbezoek Marlux "Your home outside" Tessenderlo

MARLUX, “Your home, outside”, de nummer 1 in betonnen bestratingsproducten in België, produceert en levert hoogwaardige en kwaliteitsvolle terrastegels, klinkers, boordstenen en tuinafwerkingsproducten. 
Marlux werd gesticht in 1907 en in 2007 ging het samen met voormalig concurrent Klaps, beiden produceerden betontegels.
MARLUX maakt vandaag  deel uit van de sterke internationale CRH groep. Deze multinational, van origine Ierse groep , is actief  in grondstoffen, bouwmaterialen, producten voor infrastructuur en waterbehandeling.  Prefaco, Echo, Oeterbeton, Lambrechts, Ergon, Schelfhout, Douterloigne en Stradus Infra behoren tot dezelfde groep, die vestigingen heeft over de gehele wereld

De vestiging te Tessenderlo is de hoofdzetel.  Naast Tessenderlo zijn er nog 3 andere  productievestigingen in België.  Producten welke worden geproduceerd zijn : terrastegels in allerlei kleuren, sierbestrating en tuinafwerking. 

MARLUX innoveert continu. De nieuwste lijnen designtegels Moodul en Virage combineren de knapste ontwerpen met de kwaliteit en het plaatsingsgemak van een betontegel. Alles gebeurt onder strenge kwaliteitseisen en normen. De producten zijn BENOR gekeurd en het HYDRO-M en M-COAT certificaat  bevestigd de kwaliteit voor een kleurvast en/of superonderhoudsvriendelijk product. Extra informatie via website van Marlux : https://www.marlux.com/be-nl/over-ons 

> Klik hier voor onze ie-net KVIV Limburg facebookpagina

 

Programma

  • 18:30 uur: Ontvangst
  • 19:00 uur: Presentatie van het bedrijf en rondleiding.
  • 20:45 uur: Vragen
  • 21:30 uur: einde bezoek.

Betalingsmodaliteiten

Gelieve het verschuldigde bedrag onmiddellijk te storten op rekening van
ie-net KVIV Limburg
BE94 7350 4814 3714
Vermelding "MARLUX + uw naam"

Er kan NIET betaald worden via online bancontact, enkel via overschrijving

Indien men ondertussen lidgeld heeft betaald voor het jaar 2019, zal de 25 € terug betaald worden. Dit zal 3-tal weken voor de datum van de activiteit gebeuren.

Voor bijkomende vragen op opmerkingen kan je steeds terecht via KVIVLimburg@ie-net.be

Contact & info

ir. Nico Mangelschots
Project Engineer
STUDIECENTRUM VOOR KERNENERGIE SCK-CEN
21/03/2019 Van: 18u30 tot 21u30
Marlux Albertkade 3, 3980 Tessenderlo

Gratis voor ie-net-leden / partner € 20,00 p.p. voor niet–leden. Opgelet: ingenieurs die lid worden, krijgen dit bedrag terugbetaald bij bevestiging van ie-net lidmaatschap.