MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Microflor fascinated by strong plants
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Microflor fascinated by strong plants

Microflor is expert en innovator in de veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van Gloxinia, Helleborus en vooral orchideeën. Als telg van de internationale Floré Groep, ontsproten in 1985 uit een samenwerking met prof. Debergh van UGent, biedt Microflor een groeikrachtig assortiment van sterke jongplanten aan gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurend onderzoek.

Het uitgangsmateriaal is snelgroeiend en kwalitatief en wordt stipt en correct geleverd. Met het oog op een vruchtbare en duurzame samenwerking stemmen wij oplossingen en productievolume af met de noden van ons klanten. Zo kunnen zij steeds rekenen op een ideale start van hun teeltproces.

Laat u verrassen door onze plantenrassen – gezond, sterk en vernieuwend. Ze zijn het resultaat van continue innovatie en open communicatie met klanten. Met expertise, volharding en creativiteit creëren we variëteiten die het aanbod verrijken. De ontwikkeling ervan gebeurt bovendien in de meest hygiënische omstandigheden, met aandacht voor milieuvriendelijke procestechnologieën.

Vertrouwen is een van onze hoekstenen als strategische partner en plantenleverancier. Het is ook een van de redenen waarom we onszelf tot de top drie orchideeënveredelaars in Europa mogen rekenen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.  We bieden onze klanten service op maat en gepersonaliseerde oplossingen aan.

Programma

  • 18:45 uur: Ontvangst aanwezigen
  • 19:00 uur: Rondgang bedrijf
  • 20:00 uur: Bedrijfspresentatie
  • 20:30 uur: Mogelijk tot vragen stellen en netwerking
  • 21:30 uur: Einde activiteit 

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
Ing. Davy Missotten
Project Leader
LIDL BELGIUM GMBH & CO KG
19/09/2019 Van: 18u45 tot 21u30
Microflor Lichtelarestraat 87 9080 Lochristi

€ 5,00 voor ie-net-leden / partner
€ 25,00 voor niet-leden