MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Lente event op de site van de landcommanderij van Alden Biesen
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
22/05/2022

Lente event op de site van de landcommanderij van Alden Biesen

U bezoekt het luxueuze appartement van de landcommandeur, dat na de brand van 1971 met veel vakmanschap prachtig werd gerestaureerd. Ook het nieuw gerestaureerde “Blauw Salon” wordt u niet onthouden.

Tegen 12.00 u is er een receptie voorzien met hapjes en een glaasje champagne in de Pachterschuur gelegen op de site van Alden Biesen. Tijdens de receptie neemt de voorzitter het woord zoals gebruikelijk op de nieuwjaarsreceptie die we dit jaar niet konden aanbieden.

De Pachterschuur was vroeger de grote schuur van de pachter en werd voornamelijk gebruikt voor de stockage van gewassen en material en vormde samen met het Buitenhof het deel waar de pachter zijn dieren onderbracht.

Na de receptie wordt u facultatief een lunch aangeboden. Deze lunch wordt verzorgd door de catering diensten van Alden Biesen en is voorzien vanaf 13.30 u tot 15.00 u. Op het menu staat een seizoensuggestie van de chef (hoofd- en nagerecht).

PARKEREN:

Er is ruime parkeergelegenheid voorzien op de bezoekersparking aan de overkant van de Kasteelstraat, tegenover de landcommanderij.

PROGRAMMA

Start van de rondleidingen : 09.45 u – 10.00 u.
De groep met de kids met één van de ouders : 10.00 u

Rond de klok van 12.00 u: start van de receptie, duur tot 13.00 u

LUNCH

De lunch start om 13.30 u – 15.00u. Op het menu staat een seizoensuggestie van de chef (hoofd- en nagerecht)

EXTRA INFORMATIE

INSCHRIJVEN:

Gelieve in te schrijven ten laatste op vrijdag 13 mei zodat we de juiste aantallen tijdig aan de cateraar kunnen doorgeven. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de overeenkomstige bedragen op het rekeningnummer BE94 7350 4814 3714 van ie-net KVIV Limburg.

OPGELET:

De rondleiding en receptie zijn gratis voor de leden. Echter, wie zich inschrijft en door omstandigheden niet kan aanwezig zijn, dient de organisator onmiddellijk te verwittigen van zijn afwezigheid. Anders zijn we genoodzaakt om een bedrag van 20 € per volwassene door te belasten.

GDPR:

“ie-net KVIV Limburg wil u er attent op maken dat er foto’s gemaakt kunnen worden tijdens onze activiteiten. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor de mediakanalen van ie-net, voor marketingdoeleinden, en voor rapportering. De GDPR-wetgeving wordt gerespecteerd. U kan uw rechten van toegang, correctie, wissen en bezwaar uitoefenen via de organisator van het event of bij aanvang van het event. Indien u vragen heeft aangaande privacy of over uw gegevens, kan contact opnemen met de organisator.”

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
ir. Patrick Rosias
IPS BELGIUM N.V.
22/05/2022 Van: 09u45 tot 16u00
Landcommanderij Alden Biesen Kasteelstraat 6 3740 Bilzen

Rondleiding en receptie

Gratis voor ie-net-leden en hun partners
€ 35,00 p.p. voor niet-leden volwassene
€ 20,00 p.p. voor niet-leden kind tot 12 jaar.

Lunch

€ 25,00 p.p. voor ie-net-leden/ volwassene
€ 20,00 p.p. voor ie-net-lid kind tot 12 jaar
€ 30,00 p.p. voor niet-lid volwassene
€ 20,00 p.p. voor niet-lid kind tot 12 jaar

NO SHOW

€ 20,00 p.p. voor volwassene voor de rondleiding en receptie:.
Gelieve de organisator onmiddellijk te verwittigen indien verhinderd.