MENU Menu
of
Jobdates
Home / Jobdates

Jobdates

Het samenbrengen van ingenieurs en bedrijven is één van de speerpunten van ie-net. Daarom organiseert zij elk jaar een jobdatingsessie om een ontmoeting te regelen tussen ingenieurs op zoek naar een (nieuwe) job en bedrijven.

Op woensdagavond 21 november organiseren we Jobdates in het kader van de Week van de Ingenieur en rond het thema Industrie 4.0 om een ontmoeting te regelen ingenieurs op zoek naar een (nieuwe) job en bedrijven. Locatie is het Congrescentrum Ter Elst in Edegem. 'S Avonds vindt ook een lezing plaats van Jonathan Berte, oprichter en CEO van Robovision.

Geïnteresseerd om als bedrijf deel te nemen? Deelname als ie-net bedrijfspartner bedraagt 750€. Als niet-bedrijfspartner 1000€.

  • U krijgt vanaf het moment van de ondertekening van het contract visibiliteit op ie-net website “Jobdate” (logovermelding met link naar de bedrijfswebsite)
  • Uw vacatures worden naar meer dan 10.000 young potentials verspreid waaronder meer dan 700 laatstejaars ingenieursstudenten

Geïnteresseerd om deel te nemen als bedrijf aan de hele Week van de Ingenieur (19 - 25 november)? 
Wist u dat reeds vanaf 3.000 euro partner kan zijn van de Week van de Ingenieur?

  • U neemt als bedrijf deel aan een ronde tafel debat “industrie 4.0” in aanwezigheid van beleidsmakers. 
  • Uw bedrijf krijgt 1/2 pagina advertentieruimte in het ie-net magazine ILYA.
  • U kan deelnemen aan de jobdate “Industrie 4.0” op woensdag 21 november in het congrescentrum Ter Elst in Edegem.
  • U kan op 22 november een ie-net prijs overhandigen aan de laureaat van de ie-net-prijzen met vermelding van de bedrijfsnaam.
  • Uw vacatures worden naar meer dan 10.000 young potentials verspreid waaronder meer dan 700 laatstejaars ingenieursstudenten
  • Uw vacatures worden in een special 'Industrie 4.0' e-zine verspreid naar 35.000 ingenieurs.

Voor meer info over de Jobdates, maar ook al de andere opportuniteiten voor bedrijven bij ie-net, kan je contact opnemen met Chantal Versweyveld, verantwoordelijke bedrijfsrelaties.