MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(77 resultaten)
28 sep 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Computervaardigheden en ICT, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

14 okt 2019
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière

ie-net stelt de resultaten voor van de Startbaanenquête 2019 op zes locaties. Schrijf nu in en ontdek wat je kan verdienen als startende ingenieur!

ie-net Jongeren
18 okt 2019
Activiteit

Tijdens dit tweedaags bezoek aan Den Haag maken we uitgebreid kennis met de administratieve hoofdstad van Nederland, we starten met de Staten Generaal toer en eindigen ons bezoek in het Mauritshuis. We maken van de gelegenheid gebruik om ook KIVI, onze Nederlandse zustervereniging, te ontmoeten.
Deze activiteit is enkel voor onze leden.

ie-net | KVIV Senioren
18 okt 2019
Activiteit

Veel aanlokkelijker kan een dubbelprogramma niet zijn. Het vermaarde Finse Kamus Quartet opent de avond met strijkkwartetten van Stenhammar en Sallinen. Na deze intimistische opener is het de beurt aan het Belgian National Orchestra, die met Khatia Buniatishvili het pianoconcerto van Grieg brengen, en onder leiding van Michael Schønwandt de Kareliasuite van Sibelius en de vierde symfonie van Carl Nielsen brengen.
Het concert is eigenlijk uitverkocht bij Bozar, maar wij hebben nog enkele goede plaatsen kunnen bemachtigen. Snel zijn is de boodschap!

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Motards
19 okt 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen

In het eerste deel van deze module gaan we in op het aspect brandonderzoek (en CO intoxicatie) in strafzaken. Het tweede deel focust voornamelijk op verkeersongevallen.
Op basis van praktijkgevallen wordt telkens het volgende stramien gevolgd:
-    Praktische wijze van vordering door de Procureur of Onderzoeksrechter
-    Afstapping ter plaatse op de plaats delict (wie zijn de actoren, waar moet je op letten…?)
-    Vaststellingen (fotografie, nota’s, sporenopname, overtuigingsstukken…)
-    Eerste rapportage aan de opdrachtgevende magistraat
-    Aanvullende labo-onderzoeken
-    Finale rapportage
-    Welke zijn de fundamentele verschillen met burgerlijke zaken?

19 okt 2019
Activiteit

Dit bezoek is gepland in het kader van de herdenking van de 14-18 wereldoorlog meer dan 100 jaar geleden, en heeft Ieper en omgeving als focus.
De eerste dag, met plaatselijke transport per bus, eindigt na de Last Post aan de Menenpoort, met daarna een diner in het hotel.
De tweede dag bezoek aan Ieper, wandeling met gids en bezoek aan het Ypermuseum , de raadzaal van het stadhuis waar we uitzonderlijk ook zullen lunchen. Daarna sluiten we het programma na de wandeling langs de Ieperse vestigingen in de namiddag. Het bezoek eindigt omstreeks 16.30 u.

ie-net | KVIV Limburg
20 okt 2019
Activiteit
Motards

Naar tweejaarlijkse gewoonte organiseert IE-net West-Vlaanderen voor de 14e keer op 20 oktober 2019 de Ingenieurshappening.
Deze keer staat “A World of Comedy” met De Nonsens Alliantie & Kamagurka op het programma!

ie-net West-Vlaanderen
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Motards
ie-net Oost-Vlaanderen
22 okt 2019
Studiedag
Landbouw en Voeding

Studienamiddag waarin verschillende analytische technieken besproken worden om de authenticiteit van voedselproducten na te gaan. Met praktijkvoorbeelden.

Voeding
23 okt 2019
Studiedag
Bouw en infrastructuur

Het nieuwe International BIM Symposium tijdens Digital Construction Brussels op 23 en 24 oktober in Tour&Taxis Brussel is eigenlijk de 7de BIM-praktijkdag, maar dan met een aanzienlijk internationaal cachet.

24 okt 2019
Evenement

Mis de komende editie van het Limburgs Ingenieurs Event zeker niet!
Afdeling VIK Limburg heeft weer een gevarieerd programma opgemaakt met als topspreker Sven Neys, die het zal hebben over de winnaarsmentaliteit voor ondernemers.
Verder worden er ook verschillende prijzen uitgedeeld aan de winnaar van de Ingenieursprijs Paul Donners en aan de Goede Doelen.
Het geheel wordt gestart én afgesloten met een uitgebreide netwerkreceptie.

ie-net | VIK Limburg

Pagina's