MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(49 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

15 sep 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Project Management

ie-net ingenieursvereniging organiseert samen met de Vlaamse Confederatie Bouw de opleiding Bouwmanager.

Een volledig herwerkt en up-to-date concept, bestaande uit 4 modules.
Het doel van deze opleiding : projectmanagers opleiden en hen een dieper inzicht geven bij het opzetten en uitvoeren van projecten in de Belgische bouwsector.

21 sep 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de zevenenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
24 sep 2020
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Ledenprijs : 52,50 € i.p.v. 75 €

Deze contactavond heeft als doel de juridische kennis van gerechtsdeskundigen m.b.t. aannemingscontracten en i.h.b. overheidsopdrachten bij te schaven.

ie-net Ingenieur-deskundigen
24 sep 2020
Activiteit

Avondvoordracht over RFID technologie en zijn toepassingen in zorg & pharma, industrie, logistiek, agro & visserij.
Deze avondvoordracht gaat door op een locatie aangepast en conform de geldende Covid-19 richtlijnen. Er is mondmaskerplicht bij het betreden en verlaten van de zaal. Blijf thuis als u symptomen vertoont die kunnen wijzen op een besmetting.
Aansluitend netwerking/drankje. Gaat door op donderdag avond 24 september 2020 te Sint-Niklaas.

ie-net Waasland
26 sep 2020
Activiteit

De Geuzenhoek in Horebeke is een oase van rust, een parel midden in de Vlaamse Ardennen. Het is de oudste protestantse gemeenschap in Vlaanderen. Door de eeuwen heen groeide daar de groep geloofsgenoten, tot op vandaag. Het is de enige plaats op het Vlaamse platteland waar vanaf de Hervorming in de 16de eeuw tot op vandaag een autochtone groep protestanten continu is blijven bestaan.

ie-net Oost-Vlaanderen
30 sep 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur

Wil je je kennis over de wondere wereld van de geotechniek verder uitdiepen, en het gedrag van de ondergrond nog beter begrijpen en voorspellen?
Dan biedt de Gevorderdencursus Grondmechanica daarvoor een uitermate geschikt forum. Deze reeks van 9 lessen bouwt verder op de basiskennis (verworven door de basiscursus of door praktijkervaring), maar gaat dieper in op specifieke geotechnische items gestoffeerd met meer case studies.

Geotechniek
Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
01 okt 2020
Studiedag
Bouw en infrastructuur

Online Seminar
Nadruk op praktische en technische aspecten van houtbouwconstructies.

Praktische uiteenzettingen in het kader van het TimBoost project.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
04 okt 2020
Activiteit

Ooit stonden er in de Brusselse regio ettelijke wind- en watermolens. Enkele watermolens overleefden de tand des tijds en werden grondig gerestaureerd. De windmolens daarentegen verging het minder goed omdat er al snel zeer grote industriële maalderijen werden opgetrokken om de al maar groeiende bevolking van het Brusselse van meelproducten te voorzien. De sterk toenemende verstedelijking van de buurtgemeenten van de hoofdstad had voor gevolg dat de nog resterende windmolens te sterk werden ingesloten om nog voldoende wind uit alle richtingen te kunnen vangen.

ie-net | Brabant - Brussel
07 okt 2020
Activiteit
Industrie 4.0

Begeleid bezoek met workshop in “Makerspace” Campus De Nayer. Ofwel, hoe ons voor te bereiden op duurzaam en lokaal produceren na de Coronacrisis.

ie-net Mechelen

Pagina's