MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(74 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

20 feb 2020
Studiedag
Landbouw en Voeding

Een kijk op het essentiële belang van een ketenbenadering voor het succesvol introduceren van innovatieve teelten. Teelttechnische hinderpalen moeten opgelost worden, maar van bij de start dient de nodige aandacht te gaan naar het afstemmen van de productie op de noden van de verwerkende industrie en de potentiële afzetmarkten.

Agrarische productie & ecosfeer
20 feb 2020
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart

The presentation will guide you through the requirements and the defining moments of the competition for the replacement of the F-16 fighter jet which, with its 4 billion euros investment cost, was one the biggest individual competitive tenders ever undertaken by the Belgian government.

ie-net | Brabant - Brussel
Lucht & ruimtevaart
21 feb 2020
Activiteit
Bouw en infrastructuur, Motards

Het NATO-hoofdkwartier is het politiek en administratief hoofdkwartier van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie.
Het huidig futuristisch ogend gebouw werd opgetrokken aan de overzijde van de voormalige in 1967 “voor tijdelijk gebruik” opgetrokken gebouwen die zich bevonden op de terreinen van de Luchthaven Haren. De werken startten in 2010 en de uiteindelijke verhuis van de diensten en het personeel naar de nieuwe vestiging vond plaats in 2018.
Het nieuwe hoofdkwartier is een architecturaal zeer gedurfd project dat een bezoek meer dan waard is. De vorm ervan, twee in elkaar gevouwen handen, symboliseert de onderlinge verbondenheid van de NATO-leden.
Een absoluut unieke gelegenheid om dit architectonisch en civieltechnisch staaltje ingenieurskunst te ontdekken!

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Motards
23 feb 2020
Activiteit
Motards

Met ie-net Motards maken we heel wat tochten.
Deze tochten zijn natuurlijk het leukst met een hoop vrienden.
Maar hoe kun je nu het beste rijden met een groep motoren?
Een motorrij-instructeur komt ons tips en tricks geven tijdens deze uiteenzetting.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Motards
02 mrt 2020
Opleiding

Deze module maakt deel uit van de cursus Van Ingenieur tot Manager.
Deze workshop heeft tot doel de deelnemers inzicht te laten verwerven over LSD en te plaatsen binnen een groter gebied van communicatietechnieken. U leert de verschillende
soorten vragen kennen en LSD te situeren binnen de verschillende luisterniveaus. Na de workshop bent u in staat, door gebruik te maken van LSD, met meer inlevingsvermogen te communiceren.

04 mrt 2020
Studiedag
Materialen - Machinebouw, Onderhoud

Deze themavoordracht zal na een korte introductie een duidelijk overzicht geven over de verschillende soorten dichtingen die in de procesindustrie worden toegepast. 

04 mrt 2020
Activiteit
Lonen en barema’s

3.5 k€/md < 2.5 k€/md + f(xl)?
Deze voordracht geeft een inzicht in hoe je verschillende loonpakketten onderling vergelijkt, daarbij (en vooral) rekening houdend met de waardering van extralegale voordelen (de f(xl) in bovenstaande formule) die een serieuze slok op de borrel kunnen betekenen naast het bruto maandsalaris dat al te vaak en onterecht als belangrijkste referentiepunt wordt gehanteerd.
Een voordracht voor ingenieurs en ingenieursstudenten door een ingenieur die 30 jaar in het HR-vak zit.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Motards
ie-net Jongeren
05 mrt 2020
Activiteit
05 mrt 2020
Activiteit
Computervaardigheden en ICT

Dagelijks komen cyberaanvallen in het nieuws. NVISO, een Belgische start-up in ethische hacking en cyberincidentresponsdiensten geeft ons tips en tricks die je zowel privé als professioneel kan toepassen. Daarna leggen ze uit hoe je cyberveilige systemen opzet en hoe je een veiligheidsaudit doet.

ie-net | Brabant - Brussel

Pagina's