MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(60 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

21 nov 2022
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

23 nov 2022
Opleiding
Arbeidsmarkt, Carrière, Management en vaardigheden

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

Herhaling wegens succes van de voorgaande edities!

Ontdek de motiverende kracht van appreciatie en strategieën voor het geven van negatieve feedback.

Deze opleiding van twee namiddagen legt uit hoe je als leidinggevende op een opbouwende en empathische manier feedback kan geven aan je teamleden.

24 nov 2022
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart

Op donderdag 24 november 2022 om 20.00 uur nodigt de ie-net Expertgroep Lucht- en Ruimtevaart, in samenwerking met Deelgroep ie-net West-Vlaanderen en VLRI, u hartelijk uit op een avondlezing met als thema “Satellieten: wat doen ze vandaag voor ons?” door ir. Wim Lahaye.

Lucht & ruimtevaart
ie-net West-Vlaanderen
25 nov 2022
Activiteit
Week van de Ingenieur

Al voor de 17de maal organiseert ie-net Jongeren, in samenwerking met KVCV, Antwerp Young Minds, VFSO en Technopolis, de Wetenschapsquiz. Hierbij toetsen we de kennis van de deelnemende teams bestaande uit 5 personen over verschillende domeinen binnen de wetenschap en de technologie.

ie-net Jongeren
26 nov 2022
Activiteit

Kom de projecten ontdekken in het belevingscentrum en wandel daarna mee met de gids door het stadscentrum.

ie-net Waasland
26 nov 2022
Evenement

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld "In alle eerlijkheid".
Een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rots van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kàn bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

ie-net West-Vlaanderen
26 nov 2022
Activiteit

De voorzitter en de bestuursleden van ie-net KVIV Limburg nodigen graag enkele leden uit om deel te nemen aan deze diner waar wij ook van gedachten wisselen over ons activiteitenprogramma, met aandacht voor bedrijfsbezoeken en lezingen. Graag doen we samen met U ook ideeën op voor het toekomstig jaarprogramma 2023.

ie-net | KVIV Limburg
27 nov 2022
Activiteit
Week van de Ingenieur

Ben je tussen de 6 en 18 jaar en wil je zonder gevaar experimenteren met stroom? Wil je aansluitend de wereld van de logica leren kennen zoals die daarin vertaald wordt. Of wil je eens zelf stroom opwekken? Wil je weten hoe een huis beveiligd wordt? Wil je zelf een CO2 meter bouwen? Of wil je meten of al dat enthousiasme invloed heeft op je lichaamsgevoelstemperatuur? Kom dan op de Dag van de Wetenschap naar Technopolis en probeer het daar zelf uit.

ie-net Mechelen
27 nov 2022
Evenement
Week van de Ingenieur

Op zondag 27 november organiseert ie-net voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar een aantal activiteiten rond het thema SDG's.

Pagina's