MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(45 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

15 okt 2020
Studiedag
Intellectuele eigendom

The webinars will provide patent engineers, IP and legal attorneys, and IP strategists with an overview of developments and challenges that these new technologies bring to the European and US patent systems.

Intellectuele eigendom
22 okt 2020
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Ledenprijs : 52,50 € i.p.v. 75 €

een overzicht van de verschillende soorten normen (NBN, Eurocode, …), de totstandkoming, juridische draagwijdte en andere technische bepalingen (TV WTCB, STS, …).

Soorten (NBN, Eurocode, …) – totstandkoming – juridische draagwijdte – andere technische bepalingen (TV WTCB, STS, …)

ie-net Ingenieur-deskundigen
24 okt 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

LEDENPRIJS : 1680 €

Op 10 april 2014 is de nieuwe wet op het deskundigenonderzoek verschenen: "Wet tot wijziging van verschillende bepalingen met het oog op de oprichting van een nationaal register voor gerechtsdeskundigen. Deze wet beoogt de officiële erkenning van deskundigen door FOD Justitie met het gevolg dat principieel enkel nog deze deskundigen door de diverse rechtbanken mogen aangeduid worden voor gerechtelijke opdrachten.

ie-net Ingenieur-deskundigen
24 okt 2020
Activiteit

Niet iedereen heeft het golfspel al onder de knie! Aan iedereen die graag wil kennismaken met de basisslagen en wat wil oefenen onder begeleiding, bieden wij de mogelijkheid om een ‘clinic’ te volgen, een golfinitiatie onder begeleiding van een gediplomeerde golfleraar, de ‘pro’. Kom voor een paar uurtjes eens proeven van die leuke sport met dat witte balletje.
Tijdens de initiatie leert onze pro u de basisslagen aan van golf in 3 aparte sessies: swing, chip/pitch en putting. Zijn dit u onbekende termen? Uitleg over de specifieke golfterminologie maakt uiteraard ook deel uit van deze golfinitiatie.
Als afsluiting kan een putting competition gehouden worden en kunnen we nog iets drinken in ‘De laatste afslag’.

ie-net Waasland
25 okt 2020
Activiteit

In kader van het Van Eyck-jaar, een gegidste wandeling doorheen Gent met als thema "de Bourgondische hertogen en Van Eyck: macht, kunst en geld".

ie-net Oost-Vlaanderen
29 okt 2020
Activiteit
Carrière

European Young Engineers (EYE) is een Europese vereniging voor jonge ingenieurs. Tweejaarlijks wordt er een weekend georganiseerd om ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en netwerken uit te bouwen.

ie-net Jongeren
07 nov 2020
Activiteit

Chocolate Nation (Museum) is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld.

ie-net | Brabant - Brussel
10 nov 2020
Studiedag
Bouw en infrastructuur

Met deze 2-delige infosessie buigen we ons over een hot topic, dat als gevolg van de klimaatverandering steeds urgenter wordt.

Wegenbouw
10 nov 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Project Management

ie-net ingenieursvereniging organiseert samen met de Vlaamse Confederatie Bouw de opleiding Bouwmanager.

Een volledig herwerkt en up-to-date concept, bestaande uit 4 modules.
Het doel van deze opleiding : projectmanagers opleiden en hen een dieper inzicht geven bij het opzetten en uitvoeren van projecten in de Belgische bouwsector.

De module People Management start op 10 november 2020.

Pagina's