MENU Menu
of
ie-net waasland
Home / Afdelingen / ie-net Waasland / Verslagen / 18/04/2023 - Bedrijfsbezoek ATS Group - Gent
18/04/2023

18/04/2023 - Bedrijfsbezoek ATS Group - Gent

Op 18/04/2023 werden wij hartelijk onthaald bij ATS, op hun site aan de Langerbruggekaai te Gent.

ATS groep is actief in de industrie en in gebouw beheer en is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor zijn klanten en legt zijn focus op lange termijn partnerships. ATS met hoofdzetel te Merelbeke overkoepelt 25 bedrijven met uiteenlopende specialisaties. Deze groep, welke over 30 sites verspreid is, telt in totaal 1000+ werknemers. ATS is VCA** gecertifieerd.

Het gebouw aan de Langerbruggekaai is gebouwd met een focus op duurzaamheid en  is operationeel sinds 2019. Hier zijn kantoren gevestigd en is er een grote werkhal voor mechatronica constructies (machines op maat, totaalprojecten). Hier werd een intelligent gebouwbeheersysteem geïnstalleerd waarover we een gedetailleerde technische uitleg kregen onderbouwd met praktische ervaringen en life voorbeelden.

Tenslotte brachten we ook nog een bezoek aan de ruime productiehal met mechatronic contructies. Wij wensen de mensen van ATS-groep en in het bijzonder Lies Decock, Guy Persyn en Marc Buyle te bedanken voor de organisatie met omkadering, gedetailleerde en leerrijke technische presentaties en een indrukwekkende rondgang in de werkplaatsen.